Fotoverslag: PEC Zwolle – FC Emmen

In een saai duel wint PEC Zwolle vrij eenvoudig van FC Emmen en zet zo een reuzenstap naar directe handhaving in de Eredivisie. Door goals van van Crooy en Thy wint PEC met 3-0. In de dagen voor de wedstrijd wordt er een sfeeractie voorbereid. Op het doek wordt het Zwolle Spezial logo geschilderd en samen met de gekleurde banen aan beide zijden van het doek geeft dit een mooi effect. Bekijk hier het fotoverslag van deze wedstrijd.

Vroeg op zondagochtend wordt er begonnen met het voorbereiden van de sfeeractie van die dag.

Na de voorbereidingen staat het bierontbijt bij Café de Pierik op het programma.

De spelers komen het veld op.

‘ZWOLLE SPEZIAL’

In de eerste 3 minuten worden de slachtoffers van de terroristische aanslag in Utrecht herdacht. Na een kleine 2 minuten schiet van Crooy de 1-0 al binnen, het stadion juicht…

Vlak voor rust schiet Thy de belangrijke 2-0 binnen. Vreugde op de tribune!PEC wint in een matige wedstrijd gemakkelijk met 3-0. Aanstaande donderdag staat de uitwedstrijd tegen PSV op het programma. Aanstaande zondag speelt PEC weer thuis tegen Fortuna Sittard. Wij zullen voor de aftrap in de omloop van de noord tribune FEU Zwolle merchandise verkopen. Alle producten uit de webshop zijn die middag te koop!